DELPHIconcept 2.0

“DELPHIconcept 2.0” betreft een heroriëntering van de bedrijfsactiviteiten die DELPHIconcept in de persoon van Jurgen Winkel gaat uitvoeren. De 3 pijlers – training, coaching & consulting – blijven bestaan waarbij binnen elk van de pijlers de focus wordt verlegd.

Training: naast reguliere “in house” of “klassikale” trainingen zullen bepaalde onderwerpen via e-learning worden aangeboden. Hierdoor kan de student de tijd die voor de training nodig is zelf indelen (bij sommige trainingen zullen wel “einddatums” worden gegeven waarop een bepaald facet dient te zijn doorlopen). Bij trainingsaanbod zal worden aangegeven in welke vorm de training kan worden doorlopen.

Coaching: net als bij training, zal bij coaching e-learning gaan worden toegepast. Niet alle coachingsonderwerpen kunnen volledig via e-larning worden verzorgd. In het coachingsaanbod staat aangegeven in welke vorm “1 op 1”, “combi” of “e-learing” de coaching wordt aangeboden.

Consulting: het uitvoeren van interim en/of projectmatige opdrachten blijft van toepassing waarbij inhuur voor 1 dag in de week over een langere periode tot de mogelijkheid zal gaan behoren. Deze “1 dag” insteek komt voort uit de opgedane ervaring van de afgelopen jaren, met name als projectmanager “het trekt een zware wissel op de organisatie als een projectmanager full time aanwezig is”.

Binnen consulting blijven de rollen als interim-, proces-, project-, programma- en/of credit manager van toepassing naast die van “opleidingsdeskundige”. Voor een volledig overzicht zie consultingsaanbod.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een samenwerking met DELPHIconcept? Neem gerust contact op.

Succes met ondernemen. Mvg, Jurgen Winkel / DELPHIconcept

Training  Coaching  Consulting