Webdesign

Denkt u na over een eigen website? Hieronder een paar overwegingen die kunnen helpen bij het nemen van die beslissing.

Het nut van een website veranderd voortdurend…

De afgelopen jaren is er veel geschreven over het nut van een website in relatie tot pagina’s op een sociaal platform zoals Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Tik Tok, etc.

Rond 2016 was er een duidelijk trend in alle uitingen op Internet dat het hebben van een eigen website was achterhaald. “Zelf heb ik altijd het hebben van een eigen website belangrijk gevonden” aldus Jurgen Winkel (DELPHIconcept).

Algoritmen bepalen steeds vaker wie, wat en wanneer ziet. Op sommige platformen is het aantal “volgers” bepalend voor de zichtbaarheid.

Niets is gratis

De laatste jaren ontwikkelen sociale platformen verdienmodel waardoor vindbaarheid van een pagina opeens niet meer zo vanzelfsprekend is. Doe je mee aan een betaalde campagne dan is vindbaarheid “gegarandeerd”, alhoewel dit lastig is te controleren.

“Ik ken genoeg ondernemers die mee doen aan campagnes op Facebook of adds op Google. Een aantal van hen betwijfelen of het wel de investering waard is”.

Website of sociale platformen?

Het is niet “website of sociale platformen” het is beide. De website is het fundament van de aanwezigheid op internet, hier kunnen (potentiĆ«le) klanten u vinden/leren kennen, contact leggen, meest gestelde vragen raadplegen, blogs lezen, organisatie gegevens opzoeken, inschrijven op een nieuwsbrief, etc. U heeft dit volledig in de hand!

De sociale platformen zijn een aanvulling op de website waar gericht reclame, promotie en dergelijke gemaakt kan worden. Zo heeft ieder platform een eigen doelgroep van mogelijke klanten.

Uw eigen website?

Denkt u ja, ik wil een eigen website maar hoe moet ik dat aanpakken? DELPHIconcept helpt u graag met onderstaande stappen op weg naar een eigen website die uw organisatie zichtbaar maakt op internet.

1 – Bedenk een beknopte – duidelijke naam voor uw website.

2 – Controleer of deze beschikbaar is op SIDN (is alleen voor .nl domeinen).

3 – Ontwerp ik zelf de website of laat ik het doen?

Heeft u de tijd om zelf in de wereld van webdesign te duiken kunt u geld besparen aangezien het uitbesteden van het maken van een website rond de 450 Euro (excl. BTW) ligt – deze prijs is gemiddelde van aanbiedingen gevonden op Internet + jaarlijks terugkerende kosten – deze kosten heeft u ook als u de website in eigen beheer maakt.

4 – Gaat u het zelf doen houd dan ook rekening met de “eisen” die er aan websites zijn gesteld in het kader van echtheid certificaten (SSL).

Besluit u om een website te laten maken? Neem dan gerust contact op met ons en we maken vrijblijvend een offerte. DELPHIconcept zorgt dan voor domeinregistratie, beveiligen, ontwerp, online zetten en onderhoud (website is geschikt voor alle mobiele devices).

Voorbeelden van een aantal door DELPHIconcept gemaakte en beheerde websites: